Live betting – mer action og høyere odds

Å oppdage livebetting er noe alle spillere på norske bettingsider bør gjøre. Det er en enorm spenning som råder når du satser live på en kamp i stedet for før avspark. Live betting betyr altså at du spiller i en kamp som pågår, og dermed er det betydelig flere muligheter for deg som spiller. Mange spillselskaper tilbyr også en bonus når du registrerer deg som ny kunde. Du kan bruke dette til live betting hvis du vil. Det teller på samme måte imot omsetningskravene som om du satser før kampstart. Finn en oddsbonus som passer deg, og kom i gang med live betting hos bookmakere i dag.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Mer spenning når du satser live

Det er noe spesielt med tempoet som råder i live betting, spesielt i de mer actionfylte sportene. Ettersom utviklingen av kampen fortsetter å bli påvirket, sitter du og prøver å plassere dine spill live. Underholdningsfaktoren er stor, og den blir også mer spennende i tillegg. Tidligere var livebetting bare for noen, men i dag har det vokst enormt, og du kan alltid finne kamper live hos bookmakere. Klikk på en sportsbook for å se hvilke kamper som pågår. Etter det er det bare å velge en kamp og komme i gang.

Unike markeder innen live betting

Når du satser live på en kamp, ​​vil du merke at det er forskjellige markeder sammenlignet med før kampen. Årsaken er at det er betydelig flere potensielle scenarier i live betting. For eksempel kan du satse på hvilket lag som scorer neste mål, eller om det blir mål de neste ti minuttene. I tillegg gjenstår de andre markedene som er tilgjengelige før kampen. Som et resultat er rekkevidden alltid større i live betting, i det minste når det gjelder antall markeder. Hvis du aldri har prøvd livebetting, vil du legge merke til hvor mange flere alternativer det er. Sats på hvem som får neste hjørne, innkast eller om begge lag scorer i løpet av første kvartal av omgangen.

Live betting - mer action og høyere odds

Kombiner med live stream

De største spillselskapene tilbyr sine kunder live streamet sport. Dette betyr at du kan delta i live sport gratis på alle enhetene dine. Bettingselskapene i dag har gode rettigheter, og blant annet kan du se kvalifiseringskampene for Champions League (som du kan leke med med asiatiske handicap), Wimbledon og NBA gratis på oddssider. Å kombinere live stream med live betting er kanskje det beste av alt i verden av betting. Da kan du se kampene og plassere innsatsen samtidig. Du vil øke sannsynligheten for å vinne hvis du ser kampen samtidig. Det blir mye lettere å se mønstre og trender i kampen som du deretter kan bruke til din fordel.

Live betting fra mobil

I dag tilbyr alle spillselskaper en mobil mulighet for bettingen din. Dette gjøres enten via en app eller en mobil nettleser. Så lenge du har WIFI, kan du satse live uansett hvor du er. Fremfor alt krever live betting at du kan plassere spill når kampen er i gang. Det kan være en pågående kamp der du ikke har tilgang til en datamaskin. Da er mobiltelefonen og nettbrettet tilgjengelig som en hjelpende hånd som du kan satse live fra. Det gir også større frihet i bettingen din.

Ta hjelp av statistikk

Spillselskapene gir statistikk som du kan ta del i. Den er tilgjengelig gjennom hele kampen og letter spillet ditt, spesielt hvis det ikke er mulig å se kampen samtidig. Se alle hendelser fra kampen og få mye bedre oversikt over hva som skjer. Det er en av de viktigste faktorene for suksess.