Norsk idrett – betting på norsk idrett

Norge har kanskje ikke veldig mange innbyggere, men for å være et land på 5,3 millioner har vi oppnådd enorm suksess i sportens verden. Fremfor alt er vi de beste i verden på vintersport som langrenn, skiskyting og mye mer. Samtidig har Norge også vunnet mest gull noensinne i vinter-OL, noe som er en prestasjon.

Men det er mye mer enn bare vintersport. Fotball, håndball og ishockey er tre andre idretter som er populære. Spesielt fotball, som sammen med langrenn er den mest populære sporten i landet. Derfor er det mye å oppdage for de som vil satse på norsk idrett hos norske bookmakere.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opptil 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Velg en norsk bookmaker

For de som ønsker de beste oddsene og det største utvalget av norsk idrett, er det best å spille hos en norsk bookmaker. De norske ligaene som Eliteserien og Rema 1000-ligaen er ikke veldig interessante for internasjonale spillere. Derfor har norske bookmakere det beste utvalget av norsk idrett. Hvis du vil satse på norsk sport, er det derfor ofte best å henvende seg til et norsk bettingselskap, selv om det selvfølgelig er odds med utenlandske oddssider også. Det er bare det at tilbudet ikke er så bra som med de norske spillsidene.

Eliteserien i fotball er populær

Norges beste fotballiga heter Eliteserien, og det er mange odds tilgjengelig her. Hvert år konkurrerer Molde, Rosenborg, Bodø/Glimt og de andre lagene om ligatittelen. Allerede før sesongen kan du satse på hvem du tror vil vinne ligaen og dermed kvalifisere deg til Champions League neste sesong. Men det er også mulig å satse på hvem som skal være i topp 3 og hvilke lag som rykker ned til 1 divisjon.

Ved hver kamp i løpet av sesongen er oddsen da tilgjengelig. Du kan også satse live på alle kamper i løpet av sesongen og få gode odds hos norske bookmakere. Spill på hvilket lag som vinner kampen eller hvilken spiller som blir målscorer. En kamp i Eliteserien har vanligvis minst noen få hundre markeder tilgjengelig.

Norsk håndball er i verdensklasse

I Norge er håndball veldig populær. Herreligaen heter Eliteserien mens kvinneligaen heter Rema 1000-ligaen. Både de norske mennene og kvinnene på landslaget kommer vanligvis langt i turneringer, men det er fremfor alt kvinnene som er fremragende, ettersom de har vunnet alt som kan vinnes. Flere av de største stjernene spiller i de innenlandske ligaene, noe som betyr at nivået er veldig høyt.

Dette merkes i bettingselskapene som vanligvis har gode odds på både Rema 1000-ligaen og Eliteserien. Du kan satse på mye håndball gjennom hele sesongen, men også før sesongen på de som vil vinne hver liga eller havner i bunnen.

Vintersport er nummer 1

Av alle idretter slår ingenting vintersport i Norge. Langrenn er fremfor alt det som tiltrekker seg spillere, og det er mange spennende markeder. Det er for eksempel mulig å satse på hvem som vinner verdenscupen, men også hvem som vinner OL eller VM. Du kan også satse på hvem som havner blant de tre beste og dermed får en medalje.

Hvis det er vinter-OL, er det flere markeder enn noen gang tilgjengelig. Da kan du for eksempel satse på hvor mange medaljer Norge tar eller hvem som tar flest gullmedaljer fra Norge og Sverige i OL. I tillegg til langrenn er skiskyting og hopp to andre populære alternativer du kan satse på.

Bruk en bonus på norsk idrett

Ved å motta en betting bonus får du mer plass til spillene dine. For eksempel kan du motta en innskuddsbonus og deretter bruke den på hvilken som helst sport. For eksempel kan du bruke den til å satse på norsk sport. Da vil du merke at du får en bedre opplevelse når du satser. Få en bonus i dag fra en norsk bookmaker og få mer penger til betting på norsk sport.